Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

NAUJAS 20PCS A4 PET Perdavimo Filmas Tiesioginio Perdavimo Filmas Spausdinimas Rašalo DTF Spausdinimo PET Plėvelė Spausdinimo Ir Perdavimo

€21.90
  • dydis: A4
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

NAUJAS 20PCS A4 PET Perdavimo Filmas Tiesioginio Perdavimo Filmas Spausdinimas Rašalo DTF Spausdinimo PET Plėvelė Spausdinimo Ir Perdavimo

Szie:A4

QYT:20 Lakštų

Apie Logistiką

1. Nes rašalo ir milteliai yra specialios prekių gabenimo, reikia transporto paketus, naudojantis kitos logistika.Dauguma Europos, Šiaurės Amerikos, Rusijos ir kai kurių Azijos šalių gali atvykti per 15-60 dienų.

2. Jei jums reikia greitai, logistikos, transportavimo, mes turime logistikos funkcijos, kad gali atvykti per 7-18 dienų.

3. Jei nurodysite Ervera.lt standartas transportavimo, mes galime perduoti Ervera.lt standartas transportas, nes yra maža tikimybė, artimųjų saugumo patikrinimas.

4. Sekimo numerį, jums nebūtinai yra galutinis rezultatas.Ji gali pakeisti.Sekimo numerį, yra sekimo numerį, kad galiausiai pasieks savo srityje.Mes negalime gauti sekimo numerį perduoti laiku.Mums reikia paklausti per ekspeditorius.Jei jums reikia, jūs galite susisiekti su mumis per 15 dienų po to, kai prekės yra vežamos.

Apie Produktus

1. Pakuotė, produktas bus pakeistas dėl gamybos.Tol, kol ji netrukdo naudoti, mes negalime grąžinti jums už ginčus apie pakuotės neatitikimus.

2. Jei gavote pažeistą produktų ir netinkamas produktų ar sukelti savo nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų.

3. Prašome pirkti pagal modelį, rašalo kasetės, jūs naudojate.Modelis iliustruoja reklama yra nuoroda tik.Jums reikia pirkti modelį, nurodytą jūsų spausdintuvo.Mes ne kompensuotų jūsų pirkti klaidingą modelį.

4. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Apie po pardavimo

1. Jei jums kas nors sugadintų/nenaudojamą produktą, mes galime susitarti, grąžinti pinigus už sugadintą/naudoti produktą, arba atsiųsti į jūsų kitą užsakymą.

2. Jei gaunate produktą, kuris yra ne tai, ką reikia, mes galime atsiųsti ją dar kartą, ar siųsti jį į kitą, kad

3. Jei perkate klaidingą produktą, mes negali teikti pvm grąžinimo paslauga

4. Jei jūs turite ginčų dėl pristatymo gedimas dėl netinkamo adresas/mokesčių nemokėjimo/nepavyksta susisiekti ir pan., mes nesutinkame, kad grąžintų pinigus ,Jums turėtų skaityti visi atidžiai prieš perkant, jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis.

Žymos: xr magija skaidrus atveju

Panašūs produktai